Spălătoria "Alex-Dora" vă oferă servicii de ultimă generaţie destinate autoturismelor dumneavoastră. Dotată cu o capacitate de 6-8 boxe individuale de spălare (în fiecare din cele 3 locații), detergenţi de calitate superioară, apă încălzită la 60 de grade, limpezire cu apă demineralizată prin osmoză, aspirator performant, vă stă la dispoziţie non-stop la preţuri foarte accesibile.


Echipamentul modern asigură eficienţa spălării autoturismului dumneavoastră, compoziţia soluţiilor folosite vor asigura o spălare optimă la un nivel superior şi vor reda strălucire autoturismului dumneavoatră, iar limpezirea cu apă demineralizată vă va permite să economisiţi timp preţios, astfel că după limpezire nu vor rămâne pete şi nu va fi necesar să ştergeţi autoturismul.


Spălătoria noastră este funcţională şi pe timpul iernii, aceasta fiind dotată cu sistem de încălzire a pardoselii. Instalaţia modernă, calitatea înaltă a detergenţilor, simplitatea şi eficienţa folosirii echipamentului de spălare, preţurile mici, toate acestea vă oferă servicii care să îndeplinească cerinţele dumneavoastră.


Procesul de întreținere și spălare pe care-l oferim clienților noștri este bazat pe tehnologia recomandată de producătorii de automobile. Practic, oferim o curățare cu detergent și soluții certificate.

 

1. Prespălare: constând într-un strat consistent de spumă-frișcă, folosit după ce mașina a fost deja umezită. Acest strat puternic înmoaie eficient murdăria de pe vehicul, facilitând procesul de spălare și, în același timp, asigurând o curățare mai eficace!

2. Spălare cu programele DETERGENT CALD și PERIE SPUMANTĂ

3. Tratare cu programul CEARĂ

4. Finisare cu programul OSMOZĂ uscare fără pete


Procesul de SPĂLARE este făcut în permanență cu apă caldă, indiferent de anotimp. Avantajele spălării cu detergent NON INVAZIV sunt faptul că accesoriile cromate/nichelate, farurile, jantele, chederele cauciucate cât și lacul caroseriei vor trece proba timpului neafectate, adică nu se vor mătui, decolora sau distruge.


Presiunea de spălare pusă la dispoziția clienților este cea recomandată de producătorii auto. Aceasta nu pune în pericol siguranța dumneavoastră în timpul spălării, ci permite o spălare relaxantă, fără efort fizic major. Trebuie menționat faptul că această presiune nu taie și nu distruge în vreun fel chederele sau elementele de caroserie ale automobilului dumneavoastră.

Spalatorie auto cu jet
Timp de spălare: 100 de secunde. În general, pentru un autoturism de clasă medie, cu o spălare eficientă aveţi nevoie de numai două fise, 200 de secunde în total. Recomandăm folosirea în ordine a programelor de spălat, de sus în jos, cu menţiunea că Perie spumantă se foloseşte separat, de regulă pentru autoturisme care necesită o spălare accentuată.

Aspirator mașină
O fisă vă oferă un timp de aspirare de 4 minute. Pentru aspirarea completa a interiorului mașinii dumneavoastră (autoturism de clasă medie), aveti nevoie de o singura fisa.SC Alex-Dora Lux Com SRL vă invită la benzinăria proprie, din Bistriţa, strada Sigmirului, nr 15, vizavi de magazinul Dedeman.

În benzinăria noastră găsiţi carburanţi calitativi, respect faţă de clienţi şi cele mai bune conditii pentru maşina dumneavoastră. Serviciile diverse, activităţile optimizate, calitatea constantă a produselor, tehnologiile de generaţie nouă, sunt doar câteva dintre avantajele pe care societatea noastră le deţine pentru a răspunde aşteptărilor tuturor clienţilor noştri.


Vă oferim:

  • Motorină Euro (Arctica - în sezonul rece)
  • Benzină Euroluk
  • GPL auto
  • Uleiuri auto şi diverse accesorii auto
  • Servicii de spălătorie auto cu instalaţie modernă de înaltă tehnologie
  • Plăţi prin card bancar
  • Posibilitate de livrare carburanţi angro
  • Posibilitate, pentru societăţi, de alimentare cu plata la termen


Vă stăm la dispoziţie nonstop şi vă aşteptăm să apelaţi cu încredere la serviciile noastre.

Politica de confidentialitate